organic gin, stookers gin, biologisch, packshot

Stookers Organic: Puur & Duurzaam

Ben je het zat om steeds dezelfde industriële gins te drinken? Dan hebben we goed nieuws voor je - Stookers Organic gin is de oplossing! De geheel vernieuwde Stookers varianten smaken niet alleen nog beter, ze zijn ook duurzaam dus veel minder schadelijk voor het milieu.

We weten wat je denkt - "Biologische gin, bestaat dat?" Jazeker! Er zijn misschien niet veel merken die biologische gin verkopen, maar wij geloven dat er ruimte is voor bewuste drinkers. 

We hebben lang gezocht naar goede biologische botanicals en hebben eindelijk biologische (dus duurzaam) varianten van onze geliefde Stookers gin kunnen maken. Het resultaat mag er zijn, elke slok barst van natuurlijke smaak. Bovendien maakt de gedachte dat we het milieu niet schaden met agressieve chemicaliën elke slok net dat beetje lekkerder.

Dus, als je op zoek bent naar iets nieuws en anders, geef Stookers Organic dan een kans! Geloof ons, je smaakpapillen en de planeet zullen je dankbaar zijn want Stookers biologische Gin is duurzaam en heel erg lekker.