Stookers Biologische Gin product shot

Biologische Gin

Biologisch is de weg, ook in de wereld van gin. Het is niet alleen beter voor de planeet, maar ook voor je smaakpapillen en je gemoedsrust. Stookers en enkele andere kleine gin producenten lopen voorop in het ontwikkelen van heerlijke, biologische gins, die vaak lokaal en met veel liefde en aandacht worden geproduceerd.

Kiezen voor biologisch betekent kiezen voor ingrediënten die vrij zijn van pesticiden. Dit betekent dat de gins niet alleen gezonder zijn voor ons, maar ook voor de planeet. Door de producten van kleine producenten van biologische gin te kopen, steun je dus ook duurzame en ethische landbouwpraktijken.

Als het op cocktails aankomt, kunnen biologische ingrediënten je drankjes naar een hoger niveau tillen. Biologisch fruit, kruiden en botanicals barsten van de smaak, waardoor je cocktails fris en levendig smaken. Bovendien is het geruststellend te weten dat de ingrediënten in je drankje vrij zijn van chemicaliën.

Over heerlijk gesproken, de nieuwe biologische gins van Stookers liggen vanaf juli in de schappen en smaken beter dan ooit. Gemaakt met zoveel mogelijk lokaal geproduceerde, en altijd biologische ingrediënten, zijn onze kleine batch gins een must-try voor elke gin liefhebber.

Proost op een betere smaak en een betere planeet!