OVER STOOKERS

Wat doe je als je van gin houdt? Als je graag dingen maakt. In Amsterdam woont. Als je houdt van experimenteren en van merken en communicatie? Dan lanceer je een Amsterdamse gin!

Biochemicus Dave Marsen, voormalig superstar DJ Marcel Moulijn, en communicatiestrateeg Maarten Mantje sloegen de handen ineen. En ze zijn van plan om de beste gin ter wereld te maken. Dat doel is misschien nog niet bereikt, maar na tientallen pogingen, een overvloed aan experimenten met veel te veel ingrediënten en hard werken, kwam STOOKERS in december 2020 op de markt met twee unieke smaken: STOOKERS Black Tea en STOOKERS Green Tea. Echte Amstedamse gins op basis van - heel verrassend - zwarte en groene thee. 

STOOKERS was een instant succes en in mum van tijd uitverkocht. Dat er een vervolg zou komen stond vast, dus in 2023 lanceerden ze twee vernieuwde smaken. Geheel biologisch, want… omdat het kan. De volgend stap is om zoveel mogelijk ingredienten uit de buurt te halen zodat we met droge ogen kunnen stellen dat Stookers echt gin uit Amsterdam is. 

Het distilleren vindt plaats bij de vrienden van Rummieclub in Diemen. Samen met hen en de medewerkers van de beste wijnwinkel van Amsterdam, De Ware Jacob, komt de droom van de beste gin ter wereld steeds dichterbij. 

STOOKERS is niet zomaar een gin. Het is ónze gin.

Wettelijke Informatie

Wij begrijpen het belang van verantwoorde alcoholverkoop en voldoen aan de Nederlandse wetgeving voor de verkoop van alcoholhoudende dranken. Onze webwinkel werkt samen met Wijnhandel De Ware Jacob, een gelicentieerde slijterij gevestigd in Amsterdam.

Bevoegde Toezichthoudende Autoriteit

De bevoegde toezichthoudende autoriteit voor Wijnhandel De Ware Jacob is de burgemeester van Amsterdam.

Contactinformatie

Voor vragen over de slijterij kun je contact opnemen via:

  • Telefoon: 020 6239877
  • E-mail: info@warejacob.com