COCKTAILRECEPTEN

 • gin tomaat cocktail stookers organic black

  Gin Tomaat

  Dit is eigenlijk een Bloody Mary zonder al dat gedoe. Tomatensap, gin en ijs. Niets meer en vooral ook niets minder. Het pittige van de tomatensap vult de scherpte van de Stookers Black Tea prima aan. Een van onze favorieten buiten de zomer. Komt u maar!

 • Gin & ananas cocktail stookers organic green

  Gin & ananas

  Wat bij pizza heiligschennis is, is bij gin eigenlijk gewoon een verfrissend goed idee. Ananassap. Deze lekker makkelijke mix zorgt voor instant tropengevoel, zelfs in de winter. De subtiele en zachte smaak van Stookers Green Tea maakt deze cocktail voor beginners een blijvertje. 
 • Gin & oranges cocktail stookers organic black gin

  Gin & Oranges

  Gin met sinaasappelsap, de, volwassen variant van de ouderwetse vodka jus. Geen ingewikkeld gebubbel, saaie herkomsthistorie of moeilijke garnering, maar gewoon simpele ingrediënten, simpel om te maken, en simpelweg heel erg lekker. 
 • Gin & limonade cocktail stookers organic black gin

  Gin & limonade

  Het voelt misschien wat ongemakkelijk, een flinke scheut gin door de lievelingslimo van je kleine neefje,  maar zet je daar maar over heen. Er is namelijk bijna niets zo lekker als dit op en top verfrissende zomerdrankje. Sneller klaar dan een Margarita en veel lekkerder. 
 • Gin & Appelsap cocktail stookers organic green

  Gin & Appelsap

  Appelsap. Echt? Ja echt!. Het zoetfruitige van een goede appelsap is de perfecte aanvulling op Stookers Green Tea. De combinatie van appel en de botanicals haalt al het goede uit de gin naar boven. Echt gezond is het natuurlijk niet, maar zo smaakt het wel. Appelsap maakt van een longdrink een onverwacht lekker kadootje. 
 • Gin & Grapefruitsap cocktail stookers organic green

  Gin & Grapefruitsap

  Zuuuuuuur! Dat is vaak de eerste associatie met grapefruit. Zeker in combinatie met Stookers Green tea is dat helemaal niet terecht. Het zoetzure en licht bittere past perfect bij de wat zachtere Stookers Green. Probeer het maar gewoon een keer. Echt!